Anmälan till Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få tips om våra föreställningar.

Nyhetsbrev

Nypremiär för publiksuccén Orfeus & Eurydike!

Förra sommarens publiksuccé Orfeus & Eurydike är tillbaka med nypremiär lördagen den 28 juli och spelas med 19 föreställningar fram till och med den 26 augusti 2018.

Med levande ljus, mask, kostym och tidstypiska instrument är Confidencen unik med att erbjuda hur opera inte bara kunde låta, utan även kännas under Gustav III:s tid. Arnold Östman – som står för regikoncept, version och musikalisk ledning – tilldelades nyligen Medaljen för Tonkonstens Främjande 2017 av Kungliga Musikaliska Akademin. Arnold Östman fick utmärkelsen för sina stora insatser inom operakonsten med motiveringen att han har bidragit till att utveckla den svenska operascenen och skolat generationer av svenska sångare. Han uppmärksammas även för sitt arbete på Confidencen med att på ett tidstroget sätt levandegjort 1700-talets operor.


en God Jul för alla sinnen!

Vi firar juldagen och annandagen med en traditionsenlig julkonsert tillsammans med Stockholms kammarkör och solist.


Höstöppet på Confidencen!

Stort tack till alla som har besökt oss den här säsongen!
Sommaren har bjudit på ett succéprogram med den hyllade operaföreställningen Orfeus & Eurydike och oförglömliga konserter!


Urpremiär för Frånvarons Speglar!

Vi närmar oss slutet av säsongen. Det gör vi stort, här finns något för alla! Först ut, på lördag, är det urpremiär för Frånvarons Speglar där Svante Henryson, musikaliskt inspirerad av Franz Schuberts Winterreise, har tonsatt 24 dikter för sång & piano.


Succén fortsätter!

Ulriksdals slottspark står i full sommarprakt när vi nu går in i augusti månad. Här på Confidencen gör vi oss redo för ytterligare 12 föreställningar av succéoperan Orfeus & Eurydike


Premiär för Orfeus & Eurydike

Nu närmar sig premiären av Orfeus & Eurydike, sommarens efterlängtade opera då hela scenmaskineriet väcks till liv i skenet av levande ljus. Bara tre dagar kvar!


Juni bjuder på Stockholms kammarkör, Mikael Samuelson & Festival O/Modernt!

Veckan bjuder på stämningsfull körsång när vi ger plats på scen för Stockholms kammarkör på torsdag! Mikael Samuelson och Mats Bergström ställer till med Pingstyra när de under Pingsthelgen tolkar några av våra mest folkkära trubadurer.
Den 16 juni välkomnar vi även en av de mest innovativa musikfestivalerna i Europa, Festival O/MODERNT som tillsammans med artister från hela världen bjuder på en hel vecka med konserter! Det vill ni inte missa, vi ses!


Säsongsinvigning och exklusivt erbjudande till Maia Hirasawa!

Våren har äntligen kommit till slottsparken, några tecken på det är fåglarnas kvitter och de gröna små skotten som börjat knoppas på träden. Ett annat säkert vårtecken är att Confidencen under Valborgshelgen inviger en ny säsong med ett fullspäckat program!


Biljettsläpp och premiär för vår nya grafiska profil!

Confidencen får en ny grafisk profil och en ny hemsida. Den nya kostymen gör sin ”första föreställning” i samband med biljettsläppet idag, den 4 april.


Snart drar vi upp ridån för en ny säsong – i ny kostym! 

Confidencen presenterar ett digert konsertprogram med internationella och svenska samarbeten i årets generalprogram. Säsongen 2017 rymmer flera olika musikaliska genrer med (toner av) opera, jazz, blues, pop, visor, klassisk- och barockmusik. I samband med att vi öppnar upp för en ny säsong byter vi också kostym. Till biljettsläppet den 4 april presenterar vi en ny grafisk profil och hemsida. Håll utkik!