Lediga tjänster

Lediga tjänster

Nu söker Sveriges äldsta rokokoteater publikvärdar! Känner du någon eller är du intresserad av ett extrajobb hos oss i vår och sommar 2018?

PUBLIKVÄRDAR SÖKES!

Vi söker efter den som är driven och vill agera både publikvärd och serveringspersonal med start i vår. Arbetstiden är förlagd både kvällar och helger och anställningen är behovsanpassad med timlön. Våra arbetsuppgifter kan variera, därför är erfarenhet inget krav utan det viktigast för oss är att kunna engagera sig i den uppgift som tilldelas just dig! Eftersom kassahantering ingår bör den sökande ha fyllt 16 år. Goda kunskaper i svenska och engelska, andra språkkunskaper är meriterande.

Skicka CV med personligt brev märkt ”Publikvärd” till info@confidencen.se Intervjuer sker fortlöpande. Vill du lära känna oss bättre gå in och kika på www.confidencen.se

Vi ser framemot att höra från dig!

Nu söker Sveriges äldsta rokokoteater en serveringsansvarig! Känner du någon eller är du intresserad av ett jobb hos oss i vår och sommar?

SERVERINGSANSVARIG SÖKES!

Vi söker dig som är bekväm i rollen som Confidencens ansikte utåt och som har ett öppet och lättillgängligt sätt gentemot besökare och kollegor. Som ansvarig för servering och foajé förväntas du vara intresserad av att skaffa dig goda kunskaper om teatern och dess verksamhet. Meriterande är erfarenhet från servicebranschen. Eftersom alkoholförsäljning och inköp ingår i dina arbetsuppgifter krävs det att den sökande har fyllt 18 år.

Som serverings – och foajéansvarig ansvarar du för:
• Pausservering – med inköp och kassaansvar.
• Schemaläggning
• Biljettkassa och foajé
• Service och tillgänglighet

Du skall kunna bidra till en hög och anpassad servicenivå och ge allt de stöd som en besökare på teatern kan önska.

Du förväntas också vara beredd att arbeta med skiftande uppgifter som exempelvis att föreställningsinformation finns på plats, ha koll på ordningen i de publika utrymmena samt vissa administrativa uppgifter. Som representant för teatern förväntas du ha en professionell och positiv attityd.

Vi söker dig som kan hantera oförutsedda situationer och som tar egna initiativ och hittar goda lösningar på kort tid. Confidencen är en säsongsteater med större behov av en medarbetare under vår och sommar med start i april. Visst arbete kan även förekomma under hösten. Confidencen är en mindre teater där vi arbetar nära varandra därför lägger vi stor vikt vid din förmåga att samarbeta och se helheter. Tjänsten omfattar en deltidsanställning med varierande arbetstid där kvällar och helger ingår.

Skicka CV med personligt brev märkt ”Serveringsansvarig” till info@confidencen.se. Intervjuer sker fortlöpande.

Vill du lära känna oss bättre gå in och kika på www.confidencen.se