Lediga tjänster

Lediga tjänster

Nu söker Sveriges äldsta rokokoteater en scen/ljustekniker! Känner du någon eller är du intresserad av att jobba hos oss i vår och sommar 2018?

SCEN/LJUSTEKNIKER SÖKES!

Confidencen är en liten arbetsplats med stora ambitioner. Vi behöver nu förstärka vår produktionsavdelning med en tekniker. Som tekniker är du ansvarig för den dagliga verksamhet på scenen, vilket bl.a. inkluderar föreställningsdrift, montering och underhåll av dekor, underhåll av teknisk utrustning samt medverkan under repetition och produktionsfas. Dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på projekt.

Vi söker dig med erfarenhet av scen- och ljusteknik, genom arbete och/eller från scenteknisk utbildning. Du ska ha god förståelse för ljus och ljussättning och erfarenhet av föreställningsproduktioner.

Vi tror att du är en ansvarsfull och självgående person, gärna med intresse för äldre teatrar och maskineri. Du kan ta egna initiativ och är van vid att arbeta självständigt. Arbetstiden är förlagd till dagar och kvällar på vardagar och helger.

Gärna körkort med B-behörighet.

Confidencen strävar efter en jämn könsfördelning, samt etnisk och kulturell mångfald på arbetsplatsen.

TJÄRNSTENS OMFATTNING

April – september 2018

Arbetstid

Tjänsten omfattar heltid.
Arbetstiden kommer att vara förlagd både dagtid och kvällstid.

Lön

Enligt kollektivavtal. Skicka CV med personligt brev märkt ”Tekniker” till info@confidencen.se
Intervjuer sker fortlöpande.